Boekhouder

Betrouwbare boekhouder in Breda


Hoewel het verzorgen van de boekhouding door de meeste ondernemers als en noodzakelijk kwaad wordt gezien, valt er wel degelijk voordeel te behalen met een administratie die perfect op orde is. Door de bank genomen is een ondernemer per maand een volle dag kwijt aan het op orde houden van de financiële administratie. De meeste boekhouders zijn bekend met de spreekwoordelijke schoenendoos die omgekeerd wordt op tafel rond het moment dat de zakelijke belastingaangifte moet worden gedaan. Deze situatie is meer dan begrijpelijk.

 

U bent ondernemer, geen boekhoudkundige

 

U bent geen ondernemer of zelfstandige geworden om uw kostbare tijd door te brengen achter de mappen. U wilt simpelweg doen waar u goed in bent; ondernemen. Wij als boekhouder in Breda bieden u graag snelle en professionele hulp. Onze ruime ervaring bij het opzetten, ordenen of bijwerken van de zakelijke boekhouding biedt uitkomst. Ook wanneer u slechts tijdelijk een extra paar handen nodig heeft op dit vlak.

 

De voordelen van een boekhouder in Breda

 

Wanneer u onderneemt in de regio rondom Breda bieden we u graag de noodzakelijke hulp bij uw administratie. Bent u ZZP'er, of geeft u leiding aan een groter bedrijf of runt u een eenmanszaak? In alle gevallen moet uw boekhouding op orde zijn. Na de start als ondernemer komt er van alles op u af. Het bijhouden of opzetten van de loonadministratie, de inkoop, debiteuren en crediteuren of de aangifte voor de belasting, al deze zaken vragen uw aandacht. Wilt u (eventueel eenmalige of tijdelijke) hulp bij het op orde brengen van uw boekhouding?

 

Met onze ervaring bij internationale bedrijven en onze brede service staan wij graag voor u klaar. Dat scheelt u tijd en mogelijk ook geld. Wellicht sijpelt er geld weg uit uw voorraad of heeft u te maken met wanbetalers. Samen zetten we de schouders eronder en kunt u ondernemen zonder stress.

 

Snelle hulp met een accurate administratie

 

Onze brede inzetbaarheid en ruime ervaring maken het mogelijk om u binnen zeer korte tijd te ondersteunen. Van stelselmatige administratieve werkzaamheden tot een eenmalig vraagstuk, neemt u gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze stressbestendige snelle werkwijze brengt orde in de eventuele chaos en maakt de weg weer vrij voor plezierig ondernemen. Meer informatie? Contacteer ons administratiekantoor Leest in Breda!