Freelance

Boekhouder ZZP omgeving Breda


Aan ondernemers in de omgeving van Breda bieden wij noodzakelijke hulp bij de administratie. Of u nu leiding geeft aan een groter bedrijf of werkzaam bent als ZZP'er, de boekhouding moet altijd op orde zijn. In sommige gevallen kunnen er zaken blijven liggen, zoals het opzetten van de loonadministratie of de inkoop, het overzichtelijk maken van debiteuren en crediteuren of de aangiften omzetbelasting. Leest Administratie- en Advieskantoor biedt eenmalige of tijdelijke hulp zodat u uw boekhouding helemaal op orde krijgt.

 

Boekhouder als ondersteunende partij

 

Voor bedrijven achterstanden of een onderbezetting zijn wij graag de ondersteunende partij. Wij hebben ruime ervaring bij zowel nationale als internationale bedrijven en staan met een brede service voor u klaar. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar mogelijk ook geld. Zo kan er momenteel geld wegsijpelen uit uw onderneming via de voorraad, of heeft u met wanbetalers te maken. Wij schieten u tijdelijk te hulp en zetten de schouders eronder zodat u weer kunt ondernemen zonder zorgen. Na afloop heeft u uw boekhouding weer op orde, waardoor het makkelijker is om deze bij te blijven houden. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen om op stelselmatige basis administratieve werkzaamheden te verrichten. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

 

Een accurate administratie

 

Wij kunnen u binnen zeer korte tijd ondersteunen dankzij onze ruime ervaring en brede inzetbaarheid. Zo kunnen wij u onder andere adviseren en ondersteunen bij een eenmalig vraagstuk of stelselmatig administratieve werkzaamheden uit handen nemen, bijvoorbeeld op het gebied van het optimaliseren van processen. Wij zorgen ervoor dat uw administratie duidelijk en overzichtelijk is, waardoor u zich met veel plezier op het ondernemen kunt blijven richten. Een chaotische administratie zorgt bij veel ondernemers voor stress, omdat er het gevoel is dat er kansen blijven liggen of zaken niet op orde zijn wanneer de Belastingdienst een kijkje komt nemen. Laat uw administratie door professionals onder handen nemen zodat u weet hoe u ervoor staat.